Werkwijze

‘When I say i want to photograph someone, what it really means is that I’d like to get to know them’

Annie Leibovitz

Mijn fotografie stijl is te omschrijven als fris, vrolijk, oprechte aandacht en verbonden. Voor elke shoot geldt dat ik de emotie puur en eerlijk wil vastleggen. In de shoot kan en mag alles voorbij komen zoals een (bulderende) lach, wellicht een traan van geluk of verdriet, een ruzietje tussen de kinderen, een knuffel hier en daar, een sussend praatje tegen je kind, een flauwe opmerking tegen je partner tussendoor. Precies zoals de werkelijkheid is. Ik ga jullie fotograferen op de manier die de werkelijkheid van je dagelijks leven op dat moment weerspiegelt. Daarnaast maak ik gebruik van daglicht of dit nu buiten of binnen is. De locatie kan overal zijn, thuis, tijdens het spelen in een speeltuin buiten of een wandeling in het bos. Het maakt niet uit. Terwijl iedereen rond kan banjeren maak ik foto’s, waarbij ik zorg dat er verschillende samenstellingen zullen zijn. Dit is lifestyle fotografie, ook wel ongedwongen. Deze wijze van fotograferen zorgt ervoor dat iedereen ontspannen is en ik vooral de puurheid kan vastleggen. Bekijk ook mijn portfolio om te zien dat mijn foto’s natuurlijk, speels en puur zijn.
Ook zijn er mogelijkheden om een mooi album op te maken van de shoot. Kortom, van alles is mogelijk. Bespreek je wensen en ideeën.

Wil jij maar een paar foto’s? Bijvoorbeeld vanwege portretten voor je social media en/of je wilt een foto gebruiken voor een geboortekaartje van je baby, of een paar mooie borstvoeding foto’s. Kortom, ik snap dat er situaties zijn dat je een mini shoot wilt boeken. Geef in je mail of telefonisch aan waar jouw wensen liggen.

Via mail of telefooncontact spreken we een datum en tijd af. Na de fotoshoot ontvang je de factuur en zodra deze is betaald ontvang je een email die je regelrecht naar de online gallery brengt met de foto’s.

Heb jij je fotoshoot geboekt betekent dit dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s op mijn website en/of social media. Is dit niet wenselijk geef dat dan duidelijk van te voren aan.
Foto’s die worden geleverd na een fotosessie zijn niet voor commercieel gebruik, tenzij anders is afgesproken. Publicatie is wettelijk niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van mij en naamsvermelding. Bij het boeken van een fotoshoot ga je hiermee akkoord. Lees meer hierover in mijn algemene voorwaarden.

Wat anderen zeggen

“Oh wat mooi Jessica! Het is super fijn hoe jij het doet, dank je wel voor je kwaliteiten!”
Saskia

“Blij ben ik met iedere foto. Het weerspiegelt de dag. Dank je wel Jessica dat je alles hebt vastgelegd!”
Roy

error: Content is protected !!