Werkwijze

‘When I say i want to photograph someone, what it really means is that I’d like to get to know them’

Annie Leibovitz

Gaan jullie niet graag op de foto? Houden jullie niet van geposeerde en stijve beelden? Mijn fotografie stijl is te omschrijven als fris, vrolijk, oprechte aandacht en verbonden. Voor elke shoot geldt dat ik de emotie puur en eerlijk wil vastleggen. In de shoot kan en mag alles voorbij komen zoals een (bulderende) lach, wellicht een traan van geluk of verdriet, een ruzietje tussen de kinderen, een knuffel hier en daar, een sussend praatje tegen je kind, een flauwe opmerking tegen je partner tussendoor. Precies zoals de werkelijkheid is. Ook als je een hekel hebt om op de foto te gaan. Ik ga jullie fotograferen op de manier die de werkelijkheid van je dagelijks leven op dat moment weerspiegelt. Daarnaast maak ik gebruik van daglicht of dit nu buiten of binnen is. De locatie kan overal zijn, thuis, tijdens het spelen in een speeltuin buiten of een wandeling in het bos. Het maakt niet uit. Terwijl iedereen rond kan banjeren maak ik foto’s, waarbij ik zorg dat er verschillende samenstellingen zullen zijn. Hier en daar zal ik je helpen door vragen en opdrachtjes te geven. Dit is mijn fotografie stijl, ook wel ongedwongen. Deze wijze van fotograferen zorgt ervoor dat iedereen ontspannen is en ik vooral de puurheid kan vastleggen. Deze techniek heet Moment Design. Bekijk ook mijn portfolio om te zien dat mijn foto’s natuurlijk, speels en puur zijn. Of lees meer over Moment Design hier.

Wil jij maar een paar foto’s? Bijvoorbeeld vanwege portretten voor je social media of je wilt een foto gebruiken voor een geboortekaartje van je baby, of een paar mooie borstvoeding foto’s. Kortom, ik snap dat er situaties zijn dat je een mini shoot wilt boeken. Geef in je mail of telefonisch aan waar jouw wensen liggen. Ik denk graag met je mee!

Via mail of telefooncontact spreken we een datum en tijd af. Zodra de datum bekend is stuur ik je de factuur. Als deze is betaald is de datum definitief en stuur ik nog wat tips en advies toe voor de fotoshoot.
Na de fotoshoot ontvang je een email die je regelrecht naar de online gallery brengt met de foto’s.

Heb jij je fotoshoot geboekt betekent dit dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s op mijn website en/of social media. Wil je dit niet geef dit dan van te voren aan.
Foto’s die worden geleverd na een fotosessie zijn niet voor commercieel gebruik, tenzij anders is afgesproken. Publicatie is wettelijk niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van mij en naamsvermelding. Bij het boeken van een fotoshoot ga je hiermee akkoord. Lees meer hierover in mijn algemene voorwaarden.

Wat anderen zeggen

“Oh wat mooi Jessica! Het is super fijn hoe jij het doet, dank je wel voor je kwaliteiten!”
Saskia

“Blij ben ik met iedere foto. Het weerspiegelt de dag. Dank je wel Jessica dat je alles hebt vastgelegd!”
Roy