Trouwen in je eigen tuin! Jaaa dat kan heel gaaf zijn maar heeft wel wat voeten in de (je eigen) aarde. Alles zelf regelen. En dat begint bij dat je lekker de ruimte wilt hebben maar als je als zoals Silke en Marco woont dan snap ik het wel!

Bij het kennismakingsgesprek regende het pijpenstelen maar ik zag het wel al voor mij. Marco zat vooral de constructie uit te leggen over de tent en ik voelde Silke haar wens om samen met de hond lekker naar de tent te lopen vol met familie. Heel eerlijk, ik werd een beetje sceptisch toen ze zeiden dat er geen catering kwam maar dat alle gasten ipv cadeaus eten mee zouden nemen en dat ze er zelf voor gingen zorgen dat de tent elke keer werd opgebouwd.

Ik kan alvast verklappen, het was geweldig! Ik heb nog nooit zoveel vrienden en familie samen gezien die zo snel alle hooi balen tot diner tafel veranderden en dan weer tot dansvloer. Ik voelde zelf ook dat iedereen het bruidspaar het gunde om volop te genieten. De kinderen van zijn kant, de moeder van de bruid die ver weg ging zitten want ze ging enorm huilen zei ze tegen mij, de (bonus) vader die even niet meer wist hoe de stropdas om moest, de bruid zwaaiend in de verte aan zien komen met haar hoofd buiten het Volkswagen busje en de hond die de ringen kreeg omgeknoopt met een boeren zakdoek. En dan heb ik het nog niet eens over de geloftes in een lied op gitaar, bruidspoppetjes op de taart die sprekend op jullie leken, de musical van de familie waarin werd nagedaan hoe ze elkaar hadden ontmoet, de foto’s die lekker voor de deur en de boeren omgeving gedaan kon worden, de afwas die netjes werd gedaan, de knallende band waarbij de bruidegom zelf dacht ook nog even met de mondharmonica mee te doen. Ik weet het, het is te veel om op te noemen.

Silke en Marco, op heel veel van dit soort heerlijke liefdevolle dagen!!

Locatie in eigen tuin
Kapper en make up Miranda Hair & Make-up
Babs Martin Stolwijk
Band Juicy Lucy and the woodpeckers

Ga jij ook trouwen en wil je dat ik jouw verhaal vastleg? Plan een vrijblijvend gesprek in door te klikken. 

Ahhh, lieve Jessica! Wat een prachtige foto’s (heel veel hartjes)
Ik ben nog steeds een beetje stil van de dag en tegelijk ook nog volop bezig met de familie hier. Morgen keert dan de rust in en dan gaan wij landen….DANK alvast voor alles!!

Silke

 

Wil jij checken of jouw datum nog vrij is?