Trouwen in het Oude Stadhuis in IJsselstein. Dit leuke bruidspaar plus 1 (want de baby in Maaike haar buik telt tenslotte ook) gingen even versneld de bruiloft in. De bruiloft stond namelijk oorspronkelijk op een ander moment ingepland maar eerst stond tante c in de weg en toen was er een baby die rond de geplande datum zou komen. Dus werd er eerder getrouwd.

Terwijl er een woning in Ridderkerk werd ingetreden besloten Wouter en Maaike wel in IJsselstein te gaat trouwen. Dit omdat Maaike haar roots hier liggen. Dus alle voorbereidingen werden bij broer gedaan aangezien hij wel in IJsselstein woont. Heerlijk werd Maaike in de watten gelegd en nog mooier gemaakt door Amanda.

Inmiddels werd het buiten droog dus konden de eerste blikken naar elkaar in de tuin gedaan worden. Na goedkeuring gingen we een aantal mooie plekken langs in IJsselstein. Dit met een geweldige kever met de eigenaar als chauffeur. De kasteel toren waar we uiteraard even de auto ook in het zonnetje hebben gezet. De molen, alleen daar bleven we wel even in de auto zitten aangezien het ineens ging storten. Maar gelukkig hield dit snel op. De kruidentuin werd niet overgeslagen en ik moest toegeven dat ik hier nog niet geweest was met bruid. Maar ontzettend leuk om dit plekje vaker te bezoeken! En het zonnetje begon ook weer te schijnen.

Daarna begon de ceremonie in het oude stadhuis van IJsselstein. Waarbij geconcentreerd werd gekeken, uiteraard getekend en enorm veel werd gelachen met elkaar. Na afloop natuurlijk even op het bordes een enthousiaste groepsfoto gemaakt waarna er bij Joris vrolijk werd getoast op het mooie paar. Na wat felicitaties mooi tijd voor wat groepsfoto’s en daarna werd de zaal boven geopend om daar lekker te dineren. Er werd door vaders liefdevolle gesproken en het eerste gerecht werd opgediend.

Wouter en Maaike, wat heb ik genoten van jullie liefde! En ik hoefde niks te zeggen aangezien jullie zo heerlijk kunnen knuffelen samen. Een top dag met liefde en humor, briljante combinatie. Heel veel geluk als gezin, de kleine gaat boffen met zulke ouders!!

Locatie historische oude stadhuis IJsselstein
Locatie diner Joris
Haar en make-up Amanda van Dijk

Super leuk zeg! Thanks!

Wouter

Kijken of jouw datum nog vrij is?