Het virus ging hun feestje niet in de weg staan, ook niet de rits die een week van te voren vast zat waardoor de jurk er niet uit de verpakking kon en zelfs ook niet de bloemist die een verkeerde datum had genoteerd waardoor bruidegom Mike toch wel even moest haasten met aankleden. De moeder van de bruid had in een mum van tijd een boeket gemaakt die wel goed gekeurd werd door bruid en jarige job Chantal. Wat een dag!
We kregen zware bewolking, een heel klein beetje regen maar vooral veel zon. Dit stel heeft al voor zoveel hete vuren gestaan en de liefde kan niet sterker!

Oma die haar gips kleur had aangepast in het thema van de bruiloft, de intieme ceremonie, de twee recepties met vrienden en collega’s, het buiten zijn met elkaar op een prachtige locatie en de toffe cadeaus. Iedereen kon zien dat jullie hebben genoten!

Mike en Chantal, jullie hebben laten zien dat ook al lopen er dingen niet geheel volgens plan, de liefde altijd doorgaat!

Locatie buitenplaats Kameryck 

WAUW!
Bedankt voor al je mooie werk. Wat was het een prachtige dag en die heb jij helemaal voor ons vast gelegen! Daar zijn we zo blij mee. In het begin was het wat onwennig maar later ging het steeds makkelijker en dat kwam zeker door jou!

Chantal