Een prijs winnen met je foto’s. Ja het is natuurlijk al prijs als ik op pad mag met een bruidspaar. Het vertrouwen om al die momenten vast te leggen is natuurlijk geweldig.

Ik doe sinds kort mee aan een wedstrijd waar je dus trouwfoto’s in kan sturen. Bij de eerste keer insturen lukte het mij om een award te winnen. Ik was hysterisch blij. Vooral omdat ik bij deze bruiloft ook bewust ervoor koos om samen met het bruidspaar langs de McDonald’s te gaan. Vooral als je hoort dat de bruidegom zo gek is op de hamburgers. Hoe uniek is het om met je trouwkleding dit te doen. Het zegt iets over wat je gedaan hebt op je dag en dat wil je natuurlijk blijven herinneren.

Tot mijn verbazing gebeurde het nog een keer en is de award dit keer voor een intense knuffel. Dit gezin trouwde de dag ook echt met elkaar. Na het tekenen van de akte kwam deze knuffel die ik natuurlijk moest vastleggen. Verstrengeld in elkaar. Ik denk dat dit bruidspaar deze ook niet zo precies nog een keer zou kunnen doen. Het is de emotie van, we hebben het gedaan, we gaan samen door. En als deze dochters later tiener zijn en de ouders af en toe weer verlangen naar die heerlijke knuffels kunnen ze nu voor altijd terug kijken.

Bekroning op mijn werk, het kersje op de taart, ik kijk uit om jouw verhaal vast te leggen!

Wedstrijd van Masters of Wedding photography

Ga jij ook trouwen en wil je graag een gesprek met mij inplannen?

En niet alleen bruiloften leg jij prachtig vast, de intensheid in knuffels en emotie tijdens een uitvaart weet jij ook te vangen als de beste!  – reactie op het winnen van de award

Krystle

Trouwfotograaf-masters-winnaar-jessicadevroege-fotograaf-masterwinnaar-awardwinnaar-prijs