Ja het is 2020, de plannen zijn al een paar keer veranderd, maar Marc en Kika hebben het helemaal eigen gemaakt. Het ja-woord gaat er hoe dan ook komen!

Ik ontmoet Marc en Kika bij het wel bekende paardenlaantje in IJsselstein. Prachtig in pak en in jurk, wat de gasten nog niet weten, lopen we af en toe op de leukste plekjes door het stadje van IJsselstein. Ook over deze plekjes hebben ze nagedacht. Precies op tijd stoppen we om snel naar de raadzaal te gaan in het Stadhuis op de Overtoom. Hier staat de familie en vrienden te wachten voor de ingang. De jurk werd toegejuicht toen we aankwamen.

In het stadhuis, weleens waar af en toe met mondkapje op, gaat de korte ceremonie van start. De getuigen hebben de handtekeningen gezet en voor we het weet staan we buiten. Maar daar wacht een verassing.

Waar de brandweer eerder had aangegeven niet te kunnen komen vanwege corona zijn er toch 3 brandweermannen en de nieuwe brandweerwagen uitgerukt om Marc, die bij de vrijwilliger brandweer zit en Kika te feliciteren. Waar het op afstand, maar de sirenes zijn luid te horen! Dit was natuurlijk wel heel bijzonder!

Er waren nog een paar foto’s gemaakt met de familie en die ging daarna taart eten met z’n allen.
In de middag heb ik het bruidspaar nog een keer gezien, dit keer gingen de honden mee op de foto. Ze hadden de metaal kathedraal in Utrecht afgehuurd om nog even hun dag te vieren. De hondjes huppelde heerlijk rond en zo werd de dag afgesloten.

Marc en Kika, wat een heerlijke enthousiasme hebben jullie en wat heerst jullie liefde! Op naar velen jaren en wellicht een groot feest na deze gekke tijden. Veel geluk!!

Locatie de raadzaal stadhuis IJsselstein en Metaal Kathedraal

Super gaaf zeg!! Geen andere woorden voor!! 

Kika