Wie mij langer volgt weet dat ik echt van buiten trouwen houdt. In Nederland is het altijd afwachten maar Suzan, Bart en de kids zaten heerlijk bij Buitengoed de Boomgaard in Bunnik. Hoe deze dag verliep…..

Ik kwam aan op de camping, althans als je gaat trouwen bij Buitengoed de Boomgaard heb je gewoon lekker een eigen gedeelte van de camping waar geen andere gasten komen, en familie en vrienden namen net een broodje. Daarna werden de campers en vooral tentjes lekker op het veld gezet. Het paar ging heel toepasselijk bij de ouders in de caravans omkleden haha. Ze stonden heel handig naast elkaar. Ook de oma’s en opa’s (lees ouders van het bruidspaar) hielpen de kleinkinderen in een heerlijke outfit.

Na de eerste blikken naar elkaar en vooral de kinderen die hun ouders aankeken van wat gaat er toch allemaal gebeuren vandaag, zijn we wat groepsfoto’s gaan maken. Zo konden de kids na de foto’s even wat rusten en ging ik met het bruidspaar even het stukje bos in van de camping. En ondanks dat ze niet heel veel foto’s van elkaar samen wilde werd het toch een heerlijk moment en begon daarna de ceremonie.

Buiten het verhaal van de ambtenaar was vooral de speech van hun vriend enorm beladen met humor. De kinderen die de ringen vol trots kwamen brengen. Het ondertekenen van de (kinder)akte door je eigen kids, hoe bijzonder! Er werd daarna heerlijk geproost, zelfs nog een dansje door de kinderen en nichtjes, neefje, iedereen die mee wilde doen. De speech van broer lief, het gezamenlijk aan tafel met die heerlijke zon op de achtergrond en daar was ook nog de speech van jullie ouders waarbij alle gasten in een deuk lagen, de vriendin die ook voor humor zorgde maar ook wel schaamte vooral bij Bart. Ow wat was het sfeertje fijn!! Echt een dag om niet te vergeten!! Hoe suf die zin ook altijd is.

Suzan en Bart, wat een heerlijke sfeer hebben jullie neergezet! Nog heel veel geluk samen en uiteraard met de kinderen!!

Locatie Buitengoed de Boomgaard in Bunnik
Kapper en make up schoonzus
Babs Yvonne de Goei

Ga jij trouwen en wil jij jouw plannen met mij delen?

Oh Jessica ze zijn prachtig! Dit was precies wat ik hoopte dat je zou vastleggen, en nog mooier dan dat! Heel waardevol, echt nagenieten zo! Nogmaals bedankt voor alles!!

Suzan

Checken of jouw datum vrij is?