Buiten trouwen staat toch wel in mijn top drie als fotograaf. Dit was letterlijk en figuurlijk een warme liefdevolle dag! Lees snel hoe de dag ging.

Waar bruidegom Robin zich samen met de twee dochters ging aankleden thuis in IJsselstein (waar de favoriete onderbroek aangedaan werd door de jongste) had Vera een kamer bij de b&b onder den Perenboom in Benschop. En normaal ben ik niet zo van de jurk ergens uithangen maar als de bruid op zo’n mooi plekje zich bevindt dan doen we dit natuurlijk wel.
Het enthousiasme en tegelijkertijd verbazing van de kids bij de first look maakte het af. Uiteraard hebben we geen trampoline overgeslagen toen we foto’s gingen maken.

In de bakfiets, met alle vrouwen in de bak, kwam het bruidspaar aan bij de buitenplek Mas Mik in Benschop waar Dana, stylist en weddingplanner, de plek nog mooier had gemaakt.

De kinderen hadden uiteraard ook een rol deze dag. Buiten dat ze natuurlijk heerlijk aan het spelen waren hebben ze tijdens de ceremonie de ringen om gedaan. Alhoewel de jongste in eerste instantie zelf met de ring er van door wilde gaan, werd deze alsnog omgedaan bij mama. En hebben ze er op los getekend en stickers geplakt op de (kinder)akte.

Daarna was het vrij spel voor iedereen. Niet alleen alle kids gingen lekker spelen met de juf die was ingehuurd, de gasten zaten er heerlijk omheen en speelde net zo hard mee.

Robin en Vera, wat een heerlijke ontspannen vibe waar iedereen zichzelf kon zijn. Veel liefde naar elkaar en naar jullie familie. Op naar velen van deze liefdevolle herinneringen!!

Locatie Buitenplek Mas Mik Benschop
Wedding planner & styling Dana Kiks
Kapper en make up Monique uit IJsselstein
B&B Onder den Perenboom
Babs Mariska Teunissen
Bloemist Blouming Floral Art

 

We hebben er even een moment van gemaakt samen in de Ardennen met de kindjes op bed. Wauw wat geweldig!! 

Vera

 

Ga jij ook trouwen en wil je graag een gesprek met mij inplannen?