Het begon allemaal met een doos. Een grote kartonnen doos met kerst waar de ring in verstopt zat. En daarna begon het plannen van de trouwdag. Niet wetende dat deze doos ook nog een ander verhaal ging vertellen.

Toen ik bij bruid Minke binnenkwam vertelde ze mij dat de ouders nog meer zenuwen hadden dan zij zelf. Heerlijk nog even de laatste dingen met je ouders totdat bruidegom Niels haar kwam ophalen in Lopik.
Eenmaal aangekomen in Schoonhoven liep een deel van de familie met het bruidspaar mee naar de plek van het trouwen. Heerlijk ontspannen door het Springerpark.
De humor en droge opmerkingen van Niels en Minke ontgaat niemand. Een perfecte ambtenaar die dit alles ook nog even benadrukt. Het was een fijne dag op het water in de muziektent. Toen de ceremonie begon toch nog een paar druppels dus uiteindelijk bijna allemaal in de ‘tent’. Wat een gezelligheid!

En wat niemand wist is dat het koppel ook nog een verassing in petto had. Na afloop, nog net voor het diner begon bruidegom Niels met zijn speech. Niets vermoedend luisterde de familie en vrienden naar de woorden….”Minke was behoorlijk stellig in twee zaken. Ze wil niet trouwen tijdens de corona crisis en ze wil al helemaal niet trouwen terwijl ze zwanger is. Ik zou graag willen proosten op het nieuws dat dit beide niet gelukt is!” En zo toverde hij de echo foto’s uit de bekende doos waar eerst de ring in verstopt zat. Hoe bedoel je cirkeltje rond.

Eerst willen uitstellen en later toch niet. Jullie hebben de dag helemaal eigen gemaakt, en volgens mij had dit niet beter kunnen uitpakken. Waar iedereen veel zat te lachen tijdens de ceremonie, kwamen dan toch de tranen van vreugde bij jullie baby nieuws. De liefde laten jullie letterlijk groeien!
Het huisje, boompje, beestje en baby geluk!
Onwijs veel liefde voor jullie!!

P.S. Minke, is je zus al bijgekomen dat ik je zwangerschap iets eerder wist dan zij?

 

Locatie Muziektent in Schoonhoven en Brasserie Springer

Wat een ontzettende mooie foto’s! Ze brengen de herinneringen aan onze super mooie en dubbel bijzondere dag helemaal terug. Super hoe jij op een hele ontspannen manier het allemaal hebt weten vast te leggen, heel erg bedankt!!

Minke