Bruiloft

‘You are my today and all of mine tomorrows’

Jessica de Vroege

Kun jij je voorstellen dat je over een paar maanden wakker wordt en het is DE dag? Een heerlijke dag met een lach, een traan, een knuffel en vooral dansen tot je niet meer kan?
Alle momenten zijn even groot, de kapper die je haar doet, de eerste blik, de zoen, je familie en vrienden die er allemaal zijn voor jullie. Dat wil je voor eeuwig koesteren. 

En je zoekt een fotograaf om al deze prachtige momenten te vangen en om te zetten in beelden?
Ik vind het belangrijk om deze waardevolle dag voor altijd terug te halen door het kijken naar de foto’s.
Kennismaken? Laten we snel een afspraak maken en jullie datum reserveren! 

JAAA!

Veel GESTELDE VRAGEN

Wat gebeurt er als je ziek bent op onze bruiloft?

​Uiteraard doe ik er alles aan om op jullie bruiloft aanwezig te zijn, want ook ik kijk altijd enorm uit naar de dag. Er moet echt iets ernstigs aan de hand zijn om deze dag niet voor jullie vast te kunnen leggen (denk aan een begrafenis of een gebroken been). Wanneer dit toch het geval is, zal ik via mijn trouwfotografennetwerk zo snel mogelijk vervanging proberen te regelen.

Wanneer moeten we betalen?

Nadat jullie akkoord zijn gegaan met de offerte ontvangen jullie een factuur met de reserveringskosten, dit is 25% van het totaalbedrag. Twee weken voor de bruiloft ontvangen jullie een factuur met de overige 75%. 
In jullie eigen webshop kunnen jullie afdrukken bestellen. Deze webshop kunnen jullie ook delen met jullie familie. Daarnaast hebben wij nog contact om een persoonlijk album samen te stellen.

Worden de foto's ook gebruikt op jouw website en social media?

Ik laat graag mijn werk zien op mijn website en op social media kanalen. Als je dit liever niet hebt laat het mij weten, dan kan ik hier rekening mee houden.​

Krijgen we snel een voorproefje te zien van de foto's?

Binnen 4 dagen na de bruiloft probeer ik een preview te versturen en op mijn Facebook pagina te plaatsen. Dit is een kleine selectie van jullie dag. Deze foto’s ontvangen jullie in web resolutie inclusief watermerk en kunnen jullie delen met familie en vrienden en/of op social media.

Wanneer ontvangen wij de foto's en het trouwalbum?

Jullie ontvangen de foto’s maximaal 6 weken na jullie trouwdag in een online gallery. Eerst zal ik een uitgebreide selectie maken, dit om te voorkomen dat jullie dubbele foto’s ontvangen. Na de selectie, zullen de foto’s met zorg bewerkt worden om tot een mooi eindresultaat te komen.

Nadat jullie de trouwfoto’s hebben ontvangen zal ik gaan starten met de opmaak van jullie album. Voordat jullie trouwalbum wordt besteld bij de leverancier, ontvangen jullie een digitale opzet om te kijken of het album helemaal naar jullie wens is. De albums worden met de hand gemaakt. Het kan dus even duren voordat jouw album klaar is, maar dit is het meer dan waard!

De foto’s en/of albums worden pas verstuurd indien het totaalbedrag volledig voldaan is.

It’s Going to be awesome!

Let’s Plan Your Big Day!