Moment Design

‘Make it simple, make it memorable,
make it inviting, and most of all
make it fun’

Leo Burnett

Vinden jullie op de foto gaan ook een ding? Heb je er zelfs een hekel aan?
Ik kan je een hand schudden. Ik trek altijd net een gekke bek, of heb mijn ogen dicht, en nog erger ik sta er onflatteus op. Dat moest toch anders kunnen. En ja, dat kan zeker. Ik kwam Moment Design tegen. Dit is een fotografie techniek die het de gefotografeerde wat makkelijker maakt. Ideaal als je op de foto gaan net zo leuk vindt als de tandarts.

Wie wil er nou geen fijne foto shoot?
Hoe werkt het nu precies? De Moment Design reportage begint al voordat je een camera hebt gezien. Je ontvangt namelijk een paar weken voor de fotoshoot een vragenlijst. De vragen hangen af met wie je op de foto gaat maar kunnen gaan over je eerste ontmoeting (koppels) of een mooie eigenschap van je dochter (familie). Er komen vaak ontzettende verrassende antwoorden uit. Aangezien jullie al over wat antwoorden hebben nagedacht komen er tijdens de shoot geen vervelende stiltes. Voor mij is het ook fijn om jullie wat beter te leren kennen. Kortom, een win win.
Vooral koppels kunnen helemaal in elkaar op gaan. Heerlijk even tijd samen en ik kan lekker gaan fotograferen. Jullie hebben bijna niet meer door dat ik er bij ben. Dit hoor ik dan ook vaak na afloop van de shoot.

Ik zorg er dus in ieder geval voor dat je de ruimte krijgt om jezelf te zijn en dat levert vaak de mooiste foto’s op!
En heb jij even een langere aanloop nodig voordat ik met de camera ga beginnen, dat is geen probleem. Bij kinderen ga ik eerst even spelen en ik geef ze daarna wat opdrachtjes. En wat worden kinderen toch altijd heerlijk enthousiast! Zelfs degene die eerst nog verlegen aan het been van mama hangen. Ik hoor regelmatig dat ze het jammer vinden als het is afgelopen.

Heb jij nu ook zo’n zin in een ontspannen fotoshoot? Neem contact met mij op!
Ben je nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan vooral even naar de foto’s op de familie of loveshoot pagina!