Via Facebook heb ik laten weten dat ik vanaf oktober 2018 gecertificeerd Moment Design fotograaf ben. Maar wat is dit nu eigenlijk hoor ik je denken?
In mijn eigen woorden en in mijn beleving ga ik het je uitleggen.
Moment Design is een techniek die helpt om te ontspannen voor de camera. Iedereen is namelijk mooi en uniek en heeft precies de juiste uitstraling om gefotografeerd te worden. Alleen vaak als er een camera voor je neus staat gaan we ons anders gedragen. Deze techniek helpt je vooral om geen nep lach op te zetten. Ik ga de echte jij zo mooi mogelijk fotograferen.
Dus familiefoto’s vol met oprechte plezier, een loveshoot waar de liefde te zien en te voelen is, of een portret foto waar je geheel jezelf in herkent. Kortom, het is een feestje om te doen en jij ervaart een relaxte sfeer voor de camera. En vooral degene die een hekel hebben om op de foto te gaan helpt deze techniek.

Mensen die mij kennen weten dat deze techniek helemaal past bij wie ik ben. Ik ben namelijk een groot voorstander van oprechte aandacht, verbinding, vrolijk en liefdevol. En ik verwerk dit dan ook in de fotosessies en mijn foto’s.

Nu komt Valentijnsdag eraan, en voor je het weet is het voorjaar, en ja dan hangt er liefde in de lucht!
Dus wil jij je partner verrassen met iets anders dan chocolade, of stel je die fotoshoot maar de hele tijd uit want je wilt nog een paar kilo afvallen, of jullie zijn druk, of het komt nu niet uit etc. Ga het doen. Geniet van het nu en van elkaar!

Hoe ziet een loveshoot eruit met Moment Design? Als de afspraak staat en een mooie plek is gekozen (let op, dit kan ook op plekken waar jullie elkaar hebben ontmoet, of waar jullie herinneringen hebben liggen), geef ik jullie een kleine opdracht. Dit is een paar weken voor het moment. Tijdens de fotosessie is het vaak even wennen. De houding, want waar moet je die handen laten, of hoe moet ik gaan staan? Hierin neem ik je mee en zullen jullie snel merken dat je vooral in elkaar op gaat en dat je bijna vergeet dat we foto’s gaan maken. Tijd voor elkaar staat centraal. Na ongeveer 1 a 1,5 uur zijn we klaar.
Binnen 3 weken hebben jullie de foto’s binnen en kan het genieten nog verder gaan. Vaak wordt het gevoel weer ervaren van, ‘oh toen zei je dat tegen mij’!

Wil jij dit ervaren? Wil jij je partner verrassen? Of heb jij vragen die nog niet beantwoord zijn? Laat het weten, neem contact op met mij. Hieronder wat foto’s van een aantal loveshoots…

Yes yes wat ontzettend tof om de foto’s te zien!! Éindelijk een keer écht mooie foto’s van ons. Het is enorm leuk om terug te zien hoe jij de speelse trucjes (door vragen en opdrachten te geven tijdens de shoot) hebt toegepast met dit mooie resultaat. Dat maakt het extra speciaal voor ons. Ik (en Yori!) vond het, ondanks de zenuwen, een superleuke ervaring!
Je bent een fijne fotograaf en hebt duidelijk talent. – Fraukje

Erg mooie foto’s zijn het geworden. Gaaf hoor om onszelf zo verliefd te zien zijn! – Jolle

Wauw! Super mooie foto’s! Echt heel erg blij mee!! Zo bedankt!! – Annelies