Over Jessica

Here I am, where I am supposed to be

Fotograaf

Jessica – Enthousiast – Dol op zon en chocolade – Oplossingsgericht – Wil graag verbinden – Ontspanning – Lachen – Buiten – Gevoelig – Hartjes – Oud roze – Wil graag alles goed doen – Luisterend oor – Knusjes bankhangen – Nieuwsgierig – Licht – Dromen – Kaarsen – Het menselijk lichaam – Bloemen in bloei – Bokeh – Knuffelen – Muziek – Achter de camera

Ik ben Jessica de Vroege. Ik vind het leuk dat je op mijn site bent beland. Ik vind het wat lastig om over mijzelf te vertellen, want wat vertel je dan. Hiernaast lees je allemaal kenmerken over mij. Ze staan in een willekeurige volgorde.
Ik heb een lange CV van vooral opleidingen en weet ondertussen dat het niet in de ‘kunde’ zit maar in zoveel meer. Het leven ‘doen’ heeft mij veel meer gebracht. Zo ook fotografie. Tijdens mijn vakopleiding heb ik veel geleerd, maar ook dit zit ‘m in het doen. En de opschudding die ik ondervond bij de opleiding Natuurlijk licht fotograaf, vind ik nog fijner. Alle manieren ervaren om zo mijn eigen ding te kunnen neerzetten. De kunst is om iemand geheel als zichzelf op de foto te krijgen, ook als je een hekel hebt om op de foto te gaan. Ik weet hoe het voelt.
Ik vind verbinding, ontspanning en puurheid het mooiste om vast te leggen. Ik wil andere helpen om die mooie herinnering vast te leggen, maar juist ook om met elkaar een goed gesprek te hebben, dingen uit te spreken die je normaal wellicht nooit zou doen. Daarna krijg je de mooiste blikken en twinkelingen in ogen. En dan ben ik in mijn element!

Wat anderen zeggen

“Wauw! We zijn ontzettend blij met alle mooie, spontane foto’s. Ik heb ze inmiddels allemaal doorgestuurd (behalve naar opa en oma, voor hen is het nog een verassing) 😉 en iedereen is super enthousiast. Nogmaals dank voor je tijd, geduld en mooie werk!”
Lisa
“Wat heb je de karakters van mijn meiden weten te pakken! Echt geweldig, heel blij mee!”
Martine
“Wat zijn het toch geweldige foto’s die je gemaakt hebt! Zowel de zwanger shoot als die van de kleine meid, nogmaals super bedankt!”
Jomy
“Wow!! Wat zijn de foto’s mooooooi!! We hebben ons net lekker geinstalleerd met een kop chocolademelk en ontzettend genoten van de foto’s en het filmpje. Er zit zoveel moois tussen. Kiezen om af te drukken wordt nog lastig. Vooral de achtergronden zijn super en geven precies weer wat we graag wilden, natuur en ook het stadse. En de foto’s bij de molen zijn geweldig! De liefde straalt echt van de foto’s af. Je hebt er fans bij!”
Heleen