Over Jessica

Here I am,

where I am supposed to be

Fotograaf

Ik ben Jessica de Vroege. Woon happy samen met mijn vriend Wouter.
Opgegroeid in een huis vol vrouwen (twee ouderen zussen) en mijn vader. Doordat ik weinig baby foto’s van mijzelf heb vind ik het maar al te belangrijk om herinneringen te maken met mijn camera.
Ik vind het heerlijk om beelden te maken van de interactie tussen kinderen, ouders en grootouders. Van die kleine momenten die later toch heel groot waren.
Waar ik bij bruiloften vroeger vooral veel ceremoniemeester ben geweest is het nu mijn camera die ik altijd meeneem. Ben een echte liefhebber van de liefde! Weet de ruwe emoties fijn aan te voelen en vast te leggen. En met mijn overflow aan enthousiasme kan ik iedereen overspoelen en meenemen in de liefde voor fotografie. Hierdoor kan ik laten zien hoe mooi en puur een mens kan zijn.
Iedereen is namelijk prachtig en dat wil ik je graag laten zien!