Familie

‘Because every picture tells a story’

 

Je wilt ontspannen op de foto gaan? En wilt iets voelen bij de foto’s die je ontvangt? Dan zit je helemaal juist bij mij.

We kiezen samen een locatie uit, iets wat bij jullie past. En dan zien we elkaar daar op het afgesproken tijdstip en uur.

Een fotosessie bij mij is ongedwongen, er moet niets en alles mag.
Probeer een fotosessie te zien als gezellig samen te zijn en je ook te focussen op elkaar. Doordat jullie van elkaar genieten op dat moment kan ik als kinderfotograaf helemaal losgaan en kan ik jullie mooie momenten  vastleggen.

Krijg je de kriebels bij een prodent smile? Wil jij doodgewoon je gangetje gaan? Dan is een day in the life reportage iets voor jou!
Tijdens een Day in the Life (letterlijk een dag uit het leven) maak ik een journalistieke fotoreportage van jullie gezin. Ik leg alles vast wat er gebeurd. Jullie hoeven niet te poseren, maar kunnen gewoon lekker jezelf zijn en doen wat jullie altijd doen.
Wat zijn ideeën voor een day in the life reportage; een oppas dag door oma/opa, jullie weekend of avondritueel, een dag uit het leven met jullie pasgeboren baby, verjaardagsfeestjes, familiedag, een uitje naar de Efteling, een dagje aan zee. Zolang ik maar gewoon vast mag leggen. Jullie rituelen, jullie gewone bijzondere momenten. Een unieke reportage maken. Daar word ik blij van!
Tarieven

‘Kleine momenten,
grote herinneringen’

 

Familie sessie

399
  • 60-75 minuten fotografie
  • max 15 personen
  • 8 geselecteerde en zorgvuldig bewerkte beelden
  • een pocket album van 15×15 met 8 foto’s door mij samengesteld

Bij alle sessies zit inbegrepen;
– een enthousiaste fotograaf die expert is in de momenten te pakken met 2 camera’s en 5 lenzen
– kledingadvies indien gewenst
– aanlevering op een online platform te downloaden met wachtwoord 
– jullie persoonlijke online webshop die gedeeld kan worden (met bijvoorbeeld de hele familie)
– reiskosten inbegrepen van vooraf afgesproken locatie
– inclusief btw

Het is mogelijk om achteraf extra bestanden in hoge resolutie bij te bestellen. Net als een prachtig handgemaakt foto album, uitvergrotingen in canvas, plexiglas of forex. Ik denk graag mee.

Extra uren bijboeken behoort ook tot de vele mogelijkheden.

 
 
 

 

Gewoon bijzonder, bijzonder gewoon

Direct boeken?