Over Jessica

Here I am,

where I am supposed to be

Fotograaf

Ik ben Jessica de Vroege. Al ‘100 jaar’ happy met mijn vriend Wouter. En sinds een aantal jaar van Utrecht naar IJsselstein gegaan.
Opgegroeid in een huis vol vrouwen (twee ouderen zussen) en mijn vader. Doordat ik weinig baby foto’s van mijzelf heb vind ik het maar al te belangrijk om herinneringen vast te leggen met mijn camera.
Ik vind het heerlijk om beelden te maken van de interactie tussen kinderen, ouders en grootouders. Van die kleine momenten die later toch heel groot waren.
Waar ik bij bruiloften vroeger vooral veel ceremoniemeester ben geweest is het nu mijn camera die ik altijd meeneem.
Ben een echte liefhebber van emotie, welke dan ook!

Weet de ruwe emoties fijn aan te voelen en vast te leggen. En met mijn overflow aan enthousiasme kan ik iedereen overspoelen en meenemen in de verhalen die er zijn te vertellen doormiddel van mijn fotografie.

Ik wil laten zien hoe mooi en puur een verhaal kan zijn uit jouw leven.
Ieder moment is namelijk prachtig en dat wil ik je graag laten zien!

Sofia over Jessica
“We hebben een geweldige ervaring met Jessica als onze bruiloftsfotograaf gehad! Jessica is erg open en vrolijk, je wordt onmiddellijk op je gemak gesteld en dat is juist heel belangrijk bij het fotograferen van je eigen bruiloft. Ze heeft onwijs prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft (inclusief diner en feest!). Wat haar foto’s zo bijzonder maakt is haar oog voor detail, en haar keuze om zo min mogelijk foto’s in scene te zetten, maar juist voor spontane en niet zo opvallende momenten te kiezen. Bij het zien van onze foto’s werden we overvallen door de schoonheid, de pure emotie en de aandacht met wie Jessica de foto’s heeft gemaakt en geselecteerd. Echt, een aanrader vanjewelste!”

Saskia over Jessica
“Jessica legt met haar camera vast waar het echt over gaat: verbinding. Ze haalt naar boven wat je met je eigen ‘lens’ alleen niet ziet. Haar foto’s zijn scherp en gaan rechtstreeks je hart in. Ik raad haar als fotografe en persoon van harte aan!”

Marloes over Jessica
“Onze mooiste dag is vastgelegd door Jessica. Ze is de hele dag aanwezig geweest maar op afstand en toch heeft ze alles vast kunnen leggen. Het resultaat is meer dan positief!
Daarna hebben wij als gezin nog een fotoshoot bij haar mogen doen en ook hierbij heeft ze, vooral voor onze kinderen, er een super leuk moment van gemaakt.
De bijzondere momenten die zij precies weet vast te leggen, zijn een waardevolle herinnering die we, dankzij Jessica, altijd kunnen terug zien.”

 

Awards
Vol trots wil ik ook nog even benoemen dat ik een meerdere awards heb ontvangen van Masters of Wedding Photography. Een wisselende internationale jury heeft uit alle inzendingen de beste en meest spraakmakende foto’s geselecteerd; deze verdienen de stempel ‘Masters of Wedding Photography’.
Zie ook Prijswinnende trouwfotograaf

Trouwfotograaf-masters-winnaar-jessicadevroege-fotograaf-masterwinnaar-awardwinnaar-prijs

Stichting still vrijwilliger
Lees hier meer over mijn inzet voor stichting still en vooral waarom ik dit ben gaan doen.

Stichting still vrijwilliger

Gecertificeerd Moment Design fotograaf
Ik hoor het je denken, Moment Design…wat?? Mocht jij een hekel hebben om op de foto te gaan lees hier meer.

gecertificeerd-fotograaf-momentdesginfotograaf