Als je opa en oma / je ouders wilt verrassen met een fotoshoot kun je het natuurlijk zo aanpakken dat je gewoon een dag inplant en nog niet zegt wat jullie gaan doen.
Ik kwam dan ook met mijn spullen nog ingepakt bij de familie Korevaar thuis. Ze hebben namelijk een enorme tuin en wilde graag daar foto’s laten maken.

Opa en oma vonden het geweldig dat er foto’s werden gemaakt. Er werd nog wat gelachen over dat de aanhang maar aan de zijkant moest gaan staan zodat ze die eraf konden knippen. Heerlijke humor!

De familie is groter geworden met de jaren. Dus meerdere gezinnen gingen op de foto. En aangezien deze familie voor de uitgebreide optie hadden gekozen gingen we buiten voor de groepsfoto’s ook voor verschillende samenstellingen. Natuurlijk haalde ik mijn aapje te voorschijn want er waren wat kinderen bij. En wat reageerde deze familie op mijn opdrachtjes en vragen. Ze hebben ook alles gedaan, van duck face, tot heel stoer kijken, naar foto modellen look en natuurlijk de allerbeste glimlach ooit maar dat kwam vast door de humor van opa. In deze vrolijke familie is er niet één maar twee tweelingen te vinden! Nou dat is toch wel erg bijzonder! Tussen de foto’s door werden we wel nog even naar binnen geroepen, althans het weer kwam ineens met een hagelbui. Gekke Nederland! Dat was natuurlijk ideaal dat we vanuit de tuin zo naar binnen konden lopen.

Hierbij een kleine samenvatting van de leuke ochtend met deze familie;

 

Zo tof, je bent de beste!
Wat een blije eie heb ik in de familie zeg haha Thanks ze zijn echt gaaaaaaaf!!
Iedereen is laaiend enthousiast over de foto’s en zo veeeeeel, moeders kan niet kiezen welke ze allemaal afgedrukt wil hebben.

Francy