In juli werd ik ingeschakeld om oma en moeder Marie-Jose te verrassen op haar verjaardag met een fotoshoot! Marie-Jose was niets vermoedend met haar man naar Soesterduinen gegaan. Ook ‘opa’ was niet ingelicht door dochter en zoon want anders zou hij het wellicht verklappen. De kleinkinderen, partner en uiteraard de hond ging ook mee. We hadden in de ochtend afgesproken in Soesterduinen.

Ik kwam aanlopen met mijn camera en het was nog niet duidelijk geworden bij de jarige job wat we zouden gaan doen. Na het voorstellen hoorde ik dat Marie-Jose mij via Instagram volgt. En ze had via haar dochter Saskia over mij gehoord. Dit kwam omdat ik Saskia eerder op de foto heb gezet toen zij de JOY yoga les gaf aan ouder en kind. Toen ze naar mijn camera keek werd ze erg enthousiast. Een familie foto was de grote wens. Dus we konden beginnen.

De kleding kleuren waren prachtig op elkaar afgestemd. En ze hadden dit onderling niet eens afgesproken. Heerlijk voor mij om mee te werken.
Na wat opdrachtjes van mij, kwam de familie snel op gang. Bij de meeste gingen de schoenen uit. De kinderen liepen in alle vrijheid. We hebben in het bos gelopen, in bomen geklommen en in het zand gerold. Er werden blikken en woorden met elkaar gedeeld. Voor mij als fotograaf natuurlijk ontzettend leuk als iedereen heerlijk in vrijheid alles doet. Het waren namelijk niet alleen de kleine kinderen die in de bomen klommen en de handstand uit voerde.
De familie is daarna lekker gaan lunchen.

Jessica, het zijn prachtige foto’s. Geweldig! Dank je voor je fijne bijdrage aan deze mooie dag.
Liefs van deze trotse oma en moeder.

Marie-Jose