Nog nooit heb ik zo snel een fotoshoot geregeld. Moeder Marja belde mij op en ze wilde haar M&M’s, iedereen in het gezin begint met de letter M, hoe leuk?!, op de foto zetten als cadeau voor haar moeder. Ze had al heel lang geen familie foto meer gemaakt en had gehoopt dat dit nog ging lukken op korte termijn. Dus de mini sessie was geboekt en binnen een paar dagen zagen we elkaar face to face in het parkje bij de molen in IJsselstein. Als je uit IJsselstein komt weet je vast wel de grote bomen met de slierten die daar te vinden zijn.

Voordat een shoot begint wil ik altijd iets meer achtergrond hebben van de familie. Hierbij zorg ik dat er online het een en ander ingevuld kan worden. Ideaal voor mij om te ontdekken bij families hoe oud de kinderen zijn. Mijn ‘camera apie’ bleef namelijk nu thuis want de kinderen zijn tieners. Dan heb ik natuurlijk andere opdrachten in petto dan bij jonge kinderen.

Deze familie had weinig nodig want ze gingen met volle enthousiasme in op de opdrachten. En wat voor ‘stickers’ of bagage iemand ook heeft, ik vind het prachtig om te zien dat dit niet uitmaakt voor de opdrachten en de liefde binnen een gezin. 

Nieuwsgierig hoe deze tieners met hun ouders op de foto zijn gegaan? Hierbij een kleine samenvatting van de leuke middag;

 

De fotoshoot was heel ontspannen en dat is goed te zien op de foto’s… echt een prachtig resultaat!
Jessica wist daarnaast onze zoon (met autisme) dusdanig af te leiden dat ook hij op de foto staat zoals hij is (en dat zegt wat hoor ;-)).
We hebben echt een geweldige tijd gehad. Met veel kleine opdrachtjes… waarbij we meer met elkaar bezig waren als met de foto.
Echt een aanrader!!!

Marja