Familie

‘Because every picture tells a story’

Wil jij graag je hele gezin op de foto? Blijft je moeder maar doorgaan over een familie foto? Willen jullie plezier hebben tijdens een fotoshoot?
Je hele familie tijdens een wandeling in beeld brengen, uitwaaien bij de zee, het uitstapje wat jullie vroeger altijd deden nog een keer herhalen en de herinnering voor eeuwig bewaren. Om dit ontspannen en ongedwongen te doen gebruik ik de Moment Design en playfulheart techniek. Laat je niet afschrikken door de benamingen. Ik ga jullie vooral helpen om ontspannen en ongeposeerd op de foto te gaan. Afhankelijke van leeftijd pas ik de spelletjes en opdrachten hierop aan.

Een familie shoot duurt bij mij ongeveer een uur. Tijdens de shoot zal de focus voornamelijk liggen op jullie als gezin maar ook op ieder apart. Ik vind het leuk om niet alleen gezinsfoto’s te maken, maar ook om een mooi portret (of meerdere) te maken van ieder gezinslid alleen. Zo ontvang je dus niet alleen de gezinsfoto’s maar heb je ook een mooie foto van een ieder apart, alleen de kinderen, en jullie als partners. Dit geldt ook bij meerdere families bij elkaar. Let wel op, hoe meer familie leden hoe langer de shoot kan duren.
En wil je juist maar een paar foto’s, zie de opties tussen een mini en een uitgebreide shoot via de tarieven pagina.

Samen!
Let’s have fun.

Boek een ontspannen shoot!