Familie

‘Because every picture tells a story’

Wil jij graag je hele gezin op de foto? Blijft je moeder maar doorgaan over een familie foto? Willen jullie plezier hebben tijdens een fotoshoot?
Je hele familie tijdens een wandeling in beeld brengen, uitwaaien bij de zee, het uitstapje wat jullie vroeger altijd deden nog een keer herhalen en de herinnering voor eeuwig bewaren. Om dit ontspannen en ongedwongen te doen gebruik ik de Moment Design techniek.
Een familie shoot duurt bij mij ongeveer een uur tot anderhalf uur. Tijdens de shoot zal de focus voornamelijk liggen op jullie als gezin maar ook op ieder apart. Ik vind het leuk om niet alleen gezinsfoto’s te maken, maar ook om een mooi portret (of meerdere) te maken van ieder gezinslid alleen. Zo ontvang je dus niet alleen de gezinsfoto’s maar heb je ook een mooie foto van een ieder apart, alleen de kinderen, en jullie als partners. Dit geldt ook bij meerdere families. Let wel op, hoe meer familie leden hoe langer de shoot kan duren.

‘En de liefde kreeg handjes en voetjes…’
Net een kindje gekregen? Of wil jij als oma juist dit als cadeau geven?
Een babyshoot vol interactie, leuke momenten en liefde. Als jullie aan het genieten zijn als gezin, vang ik de momenten op. Zo kun je bijvoorbeeld de kraamtijd in beeld brengen, met alle details die deze tijd bijzonder maken. Of als je kleintje iets ouder is, en samen met jullie de wereld ontdekt.

Een baby shoot duurt bij mij ongeveer anderhalf uur. Tijdens de shoot zal de focus voornamelijk liggen op je kindje maar er is ook zeker ruimte als er een broertje of zusje bij is en een paar foto’s met bijvoorbeeld mama of papa erbij. Mocht je liever de focus op jullie als gezin willen hebben ga dan voor een familie shoot.

Samen!
Let’s have fun.

Boek een ontspannen shoot!

error: Content is protected !!