Meet me in person

Ben je nieuwsgierig en wil je graag meer weten of een afspraak maken, voel je vrij om contact op te nemen.

 

Contactgegevens

Jessica de Vroege
Praagsingel 608
IJsselstein

info@jessicadevroege.nl
Tel. 06-12157870

K.v.K. 53417658
BTWnr. beschikbaar op aanvraag

Stel hieronder je vraag en ik zal deze snel mogelijk beantwoorden.

15 + 4 =

Volg mij op

Veel GESTELDE VRAGEN

Heb jij vragen over trouwfotografie? Klik dan hier.

Mijn partner heeft een hekel om op de foto te gaan, wat nu?

Ik houd wel van een uitdaging! En daarbij sta ik liever ook achter de camera. Ik weet dus hoe het voelt. Ik zal ervoor zorgen dat je partner niet door heeft dat we foto’s aan het maken zijn. Ik ga jullie helpen door middel van vragen en opdrachtjes. Lees mijn aanpak en werkwijze.

Wat gebeurt er als ik ziek ben op de dag van de fotoreportage?

Wanneer er iemand ziek is op de dag van de fotoreportage zullen we de reportage, in overleg, verzetten. Wees niet te lang met doorgeven, zodat we snel een nieuwe datum kunnen prikken.

Gaat de fotoreportage door bij slecht weer?

Mocht het slecht weer zijn, denk aan een flinke storm, zullen we de fotoshoot verplaatsen naar een ander moment. We zullen op de dag van de reportage definitief beslissen of de shoot wel of niet doorgaat. Bij flinke bewolking gaan we gewoon op pad om mooie foto’s te maken.

Worden de foto's ook gebruikt op jouw website en social media?

Ik laat graag mijn werk zien op mijn website en op social media kanalen. Als je dit liever niet hebt laat het mij weten, dan kan ik hier rekening mee houden.​

Krijgen we snel een voorproefje te zien na de fotoreportage?

Binnen 4 dagen na de reportage probeer ik een preview te plaatsen op Facebook en/of Instagram.

Wanneer moeten wij betalen?

Graag ontvang ik de betaling van de reportage voordat we op pad gaan. Wanneer ik de betaling heb ontvangen, staat de afgesproken datum definitief gereserveerd in mijn agenda. Mochten jullie achteraf extra foto’s willen bestellen of een groter album, zullen deze na de reportage worden gefactureerd.

Wanneer ontvangen we de gemaakte foto's?

Alle foto’s worden door mij bewerkt. Om jullie niet te lang in spanning te laten zitten ontvangen plaats ik binnen 4 dagen na de fotoreportage preview van een paar foto’s. Bij een familie of loveshoot ontvangen jullie binnen 4 weken jullie online gallery met foto’s, een bruiloft binnen 6 weken.