Meet me in person

Ben je nieuwsgierig en wil je graag meer weten of een afspraak maken, voel je vrij om contact op te nemen.

 

Contactgegevens

Jessica de Vroege
Praagsingel 608
IJSSELSTEIN

info@jessicadevroege.nl
Tel. 06-12157870

K.v.K. 53417658
BTWnr. beschikbaar op aanvraag

Stel een vraag of maak een afspraak!

6 + 12 =

Volg mij op

Veel GESTELDE VRAGEN

Wij willen graag foto's maar kunnen niet poseren. Wat nu?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Zie ook mijn portfolio. Ik houd ervan als het zo natuurlijk mogelijk verloopt. Uiteraard zal ik jullie hierbij helpen.

Heb je nog algemene tips waar we aan moeten denken?

Zodra er een afspraak staat voor een familie/liefdes shoot ontvang je van mij een document met daarin alle voorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan kleding en andere zaken.
Bij elke bruiloft hebben we een kennismakingsgesprek, daarnaast stuur ik ook nog een document toe waarin er wat tips staan voor bijvoorbeeld wat doen we als het gaat regenen etc.

Wanneer ontvangen we de gemaakte foto's?

Alle foto’s worden door mij bewerkt. Om jullie niet te lang in spanning te laten zitten ontvangen jullie 1 a 2 dagen na de shoot of de bruiloft een sneakpeak van een paar foto’s.
Bij een familie of liefdesshoot ontvangen jullie de bewerkte foto’s binnen 4 weken via een online platform. Bij een bruiloft ontvangen jullie de bewerkte foto’s binnen 6 weken, ook via een online platform.
Mocht er gekozen zijn om een album te ontvangen hangt de levering vooral af van wanneer jullie het album hebben goedgekeurd. Dit hele proces gebeurd online. Jullie ontvangen hierover alle informatie.

error: Content is protected !!