Dit leuke bruidspaar is laat bij mij aangehaakt. Na jaren lange verloving gingen zij het toch aan om te trouwen. En Rody en Annemarie gingen daar helemaal in op. 

In spanning afwachten wat ze beide aan hadden begon de dag thuis in IJsselstein. Waarbij moeders van de bruid nog even een lesje make-up er tegenaan gooide in de ochtend. Gingen we na het applaus van het te gekke broekpak op pad.

We zijn heel IJsselstein door gecrost door de chauffeur, tevens familie van de bruid. Ontzettend veel humor ging er al gepaard voordat we nog maar op een plek waren geweest. Alle mooie plekjes zijn we langs geweest. En dat in combinatie met de liefde en humor, levert natuurlijk heerlijke beelden op.

Daarna begon de ceremonie in het oude stadhuis van IJsselstein. Waarbij ook de familie van Rody uit Cuba vanachter het scherm duidelijk het ja woord kon zien en horen. Tussen de bellenblaas liepen Rody en Annemarie naar buiten.
Daarna had een vriendin nog een verrassing om duiven op te laten. 
Tasjes werden uitgedeeld met de lunch en er was nog een klein programma gemaakt voor later.

Rody en Annemarie, wat heb ik gelachen met jullie! Helemaal zoals jullie zijn is de dag verlopen. Veel liefde en humor, briljante combinatie. Op naar velen jaren!

Locatie historische oude stadhuis IJsselstein 

Super zeg! Dank je wel voor de dag!

Annemarie