Wat had ik zin in deze dag! Half juli was het zover. Jasper en Sofia gingen trouwen en hadden de dag helemaal op eigen manier ingedeeld.

Ik begon bij Sofia thuis die heerlijk ontspannen op de stoel zat terwijl de kapster Yente bezig was met haar haar en make up. Sofia’s ouders en zus uit Griekenland waren er ook. Heerlijk tutten met je familie en ontspannen je dag beginnen is natuurlijk super fijn!
Nadat de aankleding rond was gingen we beginnen aan de shoot bij Amelisweerd in Utrecht. Jasper zou bij zijn vader in de auto wachten op een teken zodat de first look zou kunnen gebeuren.
De twinkelingen in alle ogen waren een feit en we gingen snel door met de shoot. Jasper en Sofia bleven maar naar elkaar kijken en ik hoefde dan ook niet veel bij te sturen.
Helaas ging het dan toch regenen dus we besloten snel de auto te pakken om bij Mereveld binnen nog wat foto’s te nemen.

Na een rondje door alle zalen te hebben gelopen begon het diner. Sofia had hiervoor even een andere jurk aangetrokken. Voordat ze aan tafel gingen werd het koppel eerst door beide ouders even apart geroepen voor  cadeaus. En wat waren ze beide verrast, heerlijk voor de foto’s.
Inmiddels was de diner ruimte gevuld met familie en vrienden aan een lange gezellige tafel. Daarbij hield de vader van Jasper nog een ontzettend prachtige speech. Na een aantal gangen was het zover dat Sofia weer in haar trouwjurk stond. Daarnaast kwam de Yente de kapster om even wat bij te werken en kon het bruidspaar nog even de geloftes doornemen. Sofia’s vader wilde zijn dochter nog even op de foto zetten. Echter nam hij een foto van zichzelf. Die selfiestand was natuurlijk hilarisch.

Nadat alle gasten er waren begon rond half 8 de ceremonie. Niet alleen de trouwambtenaar was aan het woord, ook familie en vrienden. En elke speech was recht uit het hart. Net als de geloftes naar elkaar!
Hier en daar werden zakdoekjes gepakt in de zaal. Ik ben altijd blij dat ik mijn camera voor mijn waterige ogen kan houden 😉
De ringen werden gewisseld en natuurlijk DE kus. De hele zaal vol liefde. En dit werd met bloemblaadjes bezegeld bij het naar buiten lopen.
Het werd tijd om DJ Jasper te gaan op zoeken. Inmiddels waren er wat gasten bij gekomen. Uiteraard werd het stel netjes voorgesteld en ze knalde direct de dansvloer op waar er daarna lekker taart werd gegeten. Deze had even wat moeite om aangesneden te worden maar dit leverde alleen maar mooie gezichten op! Ook een aantal gasten hadden er duidelijk zin in (kijk vooral even naar de kwijlende ceremoniemeesters haha)
Hup de dansvloer weer op en het was nog lang gezellig!

Jasper en Sofia, wat een liefdevolle dag was dit! Een feestje voelde het voor mij om aanwezig te zijn en om heerlijke beelden te maken. Jullie zijn duidelijk voor elkaar bestemd! Buiten elkaar hebben jullie een mooie verzameling aan vrienden en familie die met liefde naar jullie zaten te kijken!
Geniet tot in het oneindig!

For all the Greek guests. I loved Jasper and Sofia’s day and I saw all the love they have for eachother. I also saw it in all of you. The day was filled with so much love. Enjoy all the beautiful memories. Thanks so much for having me!

Deze bruiloft is mede mogelijke gemaakt door;
Trouwlocatie Mereveld
Kapper & visagist Yente Eijsker
DJ Jasper van L.A. DJ’s
Taart Sweet corner Zeist 

 

OMG Ze zijn echt prachtig!! Wat een mooie foto’s!! Suuuuuuper bedankt Jessica!!

Sofia

 

Ga jij zelf trouwen? Of ken je iemand die gaat trouwen en nog een fotograaf zoekt?
Klik hier en check mijn beschikbaarheid!

Meer werk bewonderen? Neem een kijkje via; trouwen en/of familie