Ja soms kun je ineens worden gebeld en heb je 2 weken later een bruiloft.
Mark en Vanessa hadden de pech dat er iets was met de fotograaf die ze eerder geboekt hadden. Gelukkig hadden ze in mij alle vertrouwen. En ook fijn om te weten, er is bij mij altijd een back up plan.
De start liep wel even anders aangezien ik nog geen gezichten had gezien.

Vol nieuwsgierigheid ging ik op een zondag naar Lands & Meer, een prachtige plek waar je in de tuin kan trouwen. En aangezien het  droog was ging dat ook gebeuren. Yes!
Ik trof Vanessa in de kamer aan waar ze had geslapen. Wel wat nerveus. De kapster was bezig met haar haar en make up. En in de kamer was ze samen met haar zus, nichtje en aankomende schoonzus.
Een ontzettende lange sleep ontdekte ik voornamelijk toen ze de jurk aan trok en ze de trap af moest.
Buiten stond de bruidegom te wachten om haar te bewonderen. En wat een heerlijke blikken levert de first look toch altijd op!

Daarna gingen we de tuin rond lopen voor mooie plekjes om foto’s te nemen. Dat was niet zo moeilijk. Wel was de zon al pittig aanwezig en was er weinig schaduw. Dus het was even afzien voor het stel, maar ze deden het perfect. Wat wil je ook als de liefde zo groot is! Gelukkig waren er ook helpers om de lange sleep goed te leggen, of als deze vast zat werd deze weer los gemaakt. Aangezien er al gasten aan kwamen ging het bruidspaar snel naar binnen.
Toen was het wachten totdat iedereen er was om te beginnen met de ceremonie.

In de loop naar de bruiloft was er veel gebeurt rondom de familie. Oma kwam in het ziekenhuis terecht en kon er helaas niet bij zijn. Daarbij was Vanessa haar familie gaan ophalen in haar thuisland Maleisië. Dus de weken voor de bruiloft waren wat hectisch.
Het blijft dan altijd mooi om te zien dat alle emoties er dan vaak uit komen op zo’n dag.
De liefde werd bezegeld met eigen beloftes, uiteraard ringen en een dikke kus zoals die hoort te zijn op een trouwdag.
En toen was het tijd voor taart! De familie had een soort van ‘ik houd van holland’ nagebouwd met allerlei leuke items als, ‘wijs de plek aan waar je nu bent’ en de Nederlandse taal. Uiteraard werd ook de bruidegom getest met Maleisië. Maar het leukste was natuurlijk het koek- en snoephappen.
Voordat er naar de eet locatie werd gegaan, werd er in de tuin nog wat groepsfoto’s gemaakt en graaide alle vrouwen naar het boeketje. Daarna ging de familie alvast naar de locatie terwijl Vanessa een andere jurk aan ging doen. Echter werden toen de sleutels van de auto al meegenomen, de kamer moest nog leeg gemaakt worden en dat soort dingen horen ook bij zo’n dag. Dus het duurde eventjes voordat iedereen op de eet locatie aanwezig was. De pret werd er niet minder om. Eenmaal allemaal aan tafel maakte ik nog wat sfeer beelden en ging iedereen heerlijk eten en verder genieten.

Mark en Vanessa, wat een heerlijke zonnige dag waarop jullie aan het stralen waren! Wat zijn jullie leuk samen en wat zullen de beide families hier nog lang over na praten en genieten.

For all the Malaysian guests. I loved Mark and Vanessa’s day and I can tell you all are so proud of Vanessa. Lots of pictures you took and I also did my best 😉
I hoped you had a wonderful time in Holland. I enjoyed seeing you after the wedding in Amsterdam for a family shoot. Lots of laughter and nice memories. Thanks so much for having me! I hope you will like all the pictures.

Deze bruiloft is mede mogelijke gemaakt door;
Trouwlocatie Lands & Meer
Kapper & visagist Marina Ancher
Eet locatie Fussia

 

Schitterende foto’s!!

Mark

 

                      

Ga jij zelf trouwen? Of ken je iemand die gaat trouwen en nog een fotograaf zoekt?
Klik hier en check mijn beschikbaarheid!

Meer werk bewonderen? Neem een kijkje via; trouwen en/of familie