Bruid Kim en ik kennen elkaar al vanaf dat we klein zijn. We komen allebei uit Montfoort en hebben op dezelfde basisschool gezeten. Mijn oudste zus heeft bij haar in de klas gezeten. Ze benaderde mij begin dit jaar omdat ze toch graag een fotograaf bij de bruiloft erbij wilde.

‘Hoe vaak ga ik het meemaken dat echt iedereen bij elkaar is’. Dat Jesper en Kim in het buitenland wonen, zijn familie in Zweden woont en haar ouders in Frankrijk, dat velen andere familie in Nederland woont, ze vrienden hebben overal in de wereld, dan is het niet zo verwonderlijk dat je deze opmerking maakt.
Jesper en Kim hebben samen een tijdje in Nederland gewoond maar ze miste alles te veel dus zijn weer terug gegaan naar Tenerife. In de periode dat ze in Nederland waren hebben ze wel de bruiloft geregeld in Hoevelaken.

Bij de aankleding was zowel bruid als bruidegom erg ontspannen. Zo hadden ze het ook voor ogen. De regen in de ochtend bracht daar geen verandering in. Na regen komt tenslotte zonneschijn. Dat Jesper nog even in de sauna ging van het hotel, dat er McDonalds werd gehaald met de familie van zijn zus, is natuurlijk ook een manier om je voor te bereiden voor de grote dag. Kim had heerlijk wat aanloop van vriendinnen, haar nichtjes en de kapper werkte al deze koppies af. De Zweedse snoep stond op tafel, en er werden prachtige cadeaus gewisseld.
Na al enige tranen en knuffels was ook het moment daar dat Jesper met zijn zus naar het ‘altaar’ liep en daarna Kim met vader Rien. Dit alles vond plaats buiten onder de perenbomen. De liefde droop er zowel bij de gasten als bij het koppel vanaf. Dit was ook te merken in de aankleding in de tuin, ceremonie meesters Kirsten en Angela, vriendin Maria hadden alles tot in de kleinste details aangekleed.
Na de verlossende woorden ‘I do’ kwam de drank, de speeches, en de heerlijke barbecue. Tussendoor werden er nog wat groepsfoto’s genomen van de families. De Limburgse grote vlaai met verschillende smaken viel bij iedereen ook heerlijk nadat er natuurlijk eerst werd geproefd door het bruidspaar zelf. Na dit alles barste het feest los met DJ en een band. Hier en daar werden de bongo’s in beslag genomen door wat bruiloftsgasten en werd het nog een lange en gezellige avond.

Jesper en Kim, jullie hebben laten zien dat op 11 augustus iedereen die jullie kennen zo belangrijk is voor jullie en andersom. Jullie hele wereld kwam letterlijk en figuurlijk samen. Dat maakt de liefde erg groot! Laat dit altijd zo zijn!

Deze bruiloft is mede mogelijk gemaakt door;
Trouwlocatie Hoeve Sparrendam
Aankleding en overnachting Hotel Ampt van Nijkerk
Kapper & visagist Madeleine

Oh wat een mooie foto’s! Prachtig Jessica, echt!! We kunnen niet wachten om alles te bewonderen!

Kim