Een geregistreerd partnerschap, ik vind het zo leuk dat ik deze keer ook de foto’s mag delen. En dit heerlijke stel had de dag helemaal ontspannen voor ogen.
Waar vooral Marko mij direct vroeg hoe ik dat ging aanpakken want hij vond op de foto gaan nou niet z’n hobby. En ik kan je alvast verklappen hij vond het heel ontspannen.

We gingen eerst voor al het papier werk en het officiële partnerschap registreren naar het  Stadskantoor in Utrecht. Het leuke was dat ze elkaar hier ook vanuit het werk hebben ontmoet. Hoe leuk om dan ook daadwerkelijk hier je samen zijn officieel toe te kennen!
De ochtend was aangebroken en we zouden elkaar bij de deur ontmoeten. Ik was 20 minuten te vroeg, wat ik vaker ben. In de gedachten om alvast wat te fotograferen, maar ik zag mijn koppel al staan. Met de ouders van Miranda. De beide ouders waren namelijk getuigen. Niet veel later kwamen ook de ouders van Marko en werd de melding gedaan bij de receptie. Ik volgde ze op de voet en zelfs onderweg werden ze vastgelegd. Na een korte ceremonie en de liefdevolle blikken van de ouders was het dan officieel. Handtekeningen werden gezet, ringen omgedaan en natuurlijk een heerlijke kus. Vol liefde liepen we naar buiten.

Dat dit stel een heerlijke dag in gedachten had was wel duidelijk toen ze mij al eerder vertelde over de lunch die ze hadden gepland bij Slangevegt in Breukelen. Dit restaurant zit langs het water en heeft ook een klein randje met bomen. Daar hebben we nog wat foto’s genomen. En uiteraard mochten de ouders niet ontbreken. Dat beide ouders een groot voorbeeld zijn van hoe een huwelijk jaren gelukkig en liefdevol kan zijn was duidelijk. Na de foto sessie liet ik ze met z’n allen aan tafel achter in het zonnetje.

Marko en Miranda, ik vind het erg tof dat jullie mij als fotograaf erbij hebben gevraagd. De liefde is groot en laat dat altijd zo blijven!

Dank je wel! Wat een mooie foto’s zeg!! We hebben het gevoel en de sfeer weer terug van de dag.

Miranda

Stadskantoor in Utrecht;

Slangevegt in Breukelen;

Ben jij verloofd en ga je trouwen? Klik dan door naar mijn portfolio en maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Enthousiaste groet, Jessica