Wat vind ik het toch leuk om bij baby’s te komen! En zoals jullie intussen wel weten houd ik vooral van ontspannen en ongedwongen foto’s. Zo mocht ik bij baby Kai zelfs 2x komen!

Wat je bij baby’s ziet is dat ze zo snel veranderen. Je hoeft maar met je ogen te knipperen. Dus hoe leuk is het om een dubbele shoot te boeken. Het is aan te raden om bij 2 weken een babyshoot te houden en dan pas weer bij 10 weken. Dit omdat het huidje in de tussentijd kan reageren en er kan dus wat pukkeltjes ontstaan. Daarbij gaat de baby nu eenmaal door veel fases heen in het eerste jaar.

In februari heb ik baby Kai voor het eerst ontmoet. Waarbij zijn ouders vooral aan het wennen waren en moe zijn, gaf Kai al een hele nieuwsgierige blik. En deed zelfs een aantal keer zijn ogen goed open.
Ik mocht in april nog een keertje terug komen en toen waren zijn ouders helemaal gewend, alsof het niet anders is geweest. Erg leuk om te zien. Baby Kai had er dit keer ietsje minder zin in. En bij papa en mama zitten vond hij ook even niks en daarom heeft hij lekker gerust en in zijn bedje gelegen.
Het was erg leuk om baby Kai zo te zien groeien. Ik wens hem met zijn ouders veel liefde! Kijken jullie mee naar dit stoere ventje? Zie hieronder de foto’s.

 

Wat een prachtige mooie foto’s. Dank je wel! Het filmpje is ook super!

Simone

Nog maar 2 weken oud;

Hier is baby Kai 10 weken;

Wil je meer werk en baby’s zien? Klik dan door naar mijn portfolio.

Warme groet, Jessica

 

error: Content is protected !!