Album

‘Let’s be the book of love together’

 
 

Ben jij ook iemand waarvan de vakantiefoto’s op de computer blijven staan? Denk jij vaak ik maak dat album nog wel en is je baby inmiddels een puber? Wil jij samen met je dierbare een prachtig album doorbladeren om de momenten nog een keer te beleven?

 

Ik maak graag een album voor jullie! Op de computer kijk je veel minder je foto’s. Als je foto’s afdrukt en in een album komen de foto’s veel meer tot leven. Zo kun je jaren later nog genieten van jullie mooie dag of van die heerlijke snoetjes van je kinderen.
De albums zijn van prachtige kwaliteit, de pagina’s zijn lay-flat, dit betekent dat het vlak is en de foto mooi kan doorlopen over twee pagina’s. Het is te verkrijgen in verschillende formaten en met verschillende materialen zoals leer of linnen.

Ben jij al getrouwd? Of wil je nu wel heel graag de baby foto’s verwerkt hebben nu je kind een puber is? Ik schiet je te hulp!
Samen bepalen we even of het nodig is dat de foto’s nog bewerkt moeten worden en zorg ik dat ik een opzet maak voor een album. Via een online systeem kun je kijken of je nog aanpassingen wilt doen en voor je het weet kiezen we de kleur en het materiaal uit van de albumcover. 

Wil je meer weten over albums en naar de kosten? Vraag dan de informatie brochure over albums aan.

Album!

Let’s make time together.

Boek een
onvergetelijke shoot!