Afscheidsfotografie

‘Als iets liefs je verlaat,
blijft nog altijd de liefde’

 

De meerwaarde van een fotograaf bij een afscheid is groot, zonder dat je dit op het moment beseft. Of dit nu is bij een reportage omdat het afscheid nadert of de laatste afscheid vindt plaats in de vorm van een begrafenis of crematie.

Zo’n dag of plechtigheid gaat vaak in een waas aan je voorbij. Foto’s kunnen van hulp zijn bij het verwerken van het verdriet. Vooral als niet iedereen aanwezig kan zijn met wie je het verlies had willen delen.

Iedereen verdient een herinnering met beelden. Ik leg het met veel liefde voor je vast.

Ik houd afstand en ben dichtbij. Ik zie het geheel en ook de details. Ik zie het afscheid en voel ook de liefde. Ik ben er.

Ook voor degene die weet dat er afscheid gaat komen.

 

“Zo ontzettend dankbaar dat je er was en beelden hebt gemaakt. Voor mijn lieve mams branden we sindsdien elke dag een kaarsje. Het is nog steeds zo onwerkelijk…”

 

 

Afscheid

 

“Dank je wel Jessica voor deze mooie herinnering van mijn gezin. De fotoreportage heeft nu nog meer waarde gekregen nu ik weet dat er uitzaaiingen zijn”

 

 

Uitvaartverzorger bij Dela
“Wat een prachtig en liefdevol beeld heb je weten vast te leggen. Klopt helemaal met hoe het was. Heel mooi gedaan zeg! Ik vond het zeer prettig samenwerken bij de uitvaart. Je was echt onzichtbaar en heb zoveel treffende beelden vastgelegd. Mijn complimenten!”

Met liefde voor je vastgelegd

Meer informatie?