Afscheidsfotografie

‘Als iets liefs je verlaat,
blijft nog altijd de liefde’

 

De meerwaarde van een fotograaf bij een afscheid is groot, zonder dat je dit op het moment beseft. Of dit nu is bij een reportage omdat het afscheid nadert of de laatste afscheid vindt plaats in de vorm van een begrafenis of crematie.

Zo’n dag of plechtigheid gaat vaak in een waas aan je voorbij. Foto’s kunnen van hulp zijn bij het verwerken van het verdriet. Vooral als niet iedereen aanwezig kan zijn met wie je het verlies had willen delen.

Iedereen verdient een herinnering met beelden. Ik leg het met veel liefde voor je vast.

Ik houd afstand en ben dichtbij. Ik zie het geheel en ook de details. Ik zie het afscheid en voel ook de liefde. Ik ben er.

Ook voor degene die weet dat er afscheid gaat komen.

 

“Zo ontzettend dankbaar dat je er was en beelden hebt gemaakt. Voor mijn lieve mams branden we sindsdien elke dag een kaarsje. Het is nog steeds zo onwerkelijk…”

 

 

Afscheidsfotograaf-uitvaartfotograaf-uitvaartfotografie-begrafenisfotograaf-fotograaf-Jessicadevroege-ijsselstein

 

Robert Landsman van Landsman uitvaartzorg IJsselstein
“Jessica levert echt vakwerk. Haar beelden vertellen het verhaal van het afscheid, waarbij zij op subtiele wijze te werk gaat en prachtige foto’s maakt. Verdriet en troost in een beeld gevangen.”

Afscheid

 

“Dank je wel Jessica voor deze mooie herinnering van mijn gezin. De fotoreportage heeft nu nog meer waarde gekregen nu ik weet dat er uitzaaiingen zijn”

 

Afscheidsfotograaf-uitvaartfotograaf-uitvaartfotografie-begrafenisfotograaf-fotograaf-Jessicadevroege-afscheidnemen

 

“Ik kan je niet met woorden bedanken. Zowel de foto’s via de stichting als van de uitvaart zijn prachtig. Het is zo fijn om de foto’s te hebben. Bedankt voor je inzet!”

 

 

Uitvaartverzorger bij Dela
“Wat een prachtig en liefdevol beeld heb je weten vast te leggen. Klopt helemaal met hoe het was. Heel mooi gedaan zeg! Ik vond het zeer prettig samenwerken bij de uitvaart. Je was echt onzichtbaar en heb zoveel treffende beelden vastgelegd. Mijn complimenten!”

uitvaart-afscheid-uitvaartfotograaf-afscheidsfotograaf-begrafenisfotograaf-begrafenis-jessicadevroege

 

“Wij kijken met een goed gevoel terug op het afscheid en de begrafenis van mijn moeder. Wat was het slecht weer op de begraafplaats en we dachten misschien gaat dit met de foto’s wel helemaal mis. Maar we hadden al het gevoel dat je professioneel bent en dat heb je ook helemaal waar gemaakt. Buiten dat je vakkundig bent is het ook zeer fijn hoe betrokken je bent. Bedankt voor alles Jessica!”

Met liefde voor je vastgelegd

Meer informatie?